ZŠ Vrchlického - časopis - Vtipy

pondělí, 28 listopad 2011 00:00

Vtipy

Dnes se budeme fotit
"Tak děti, dnes se budeme fotit. Pěkně se na fotce usmívejte, to bude taková památka. A když za dvacet roků vezmete tu fotku do rukou, podíváte se na ni a řeknete, tak toto je Petr, ten je dnes chemik a toto je Anča, ta má už šest dětí a pěknou rodinku."A ze zadní lavice se ozve: "A toto byla naše učitelka a ta je už dnes mrtvá."

 

Západ slunce
Malý chlapec stojí v poli a radostně pozoruje rudý obzor.Kolem jde pocestný a říká: "To je nádhera! Taky Tě tak těší ten západ slunce?" "To není západ slunce. To hoří škola!"

Originální nápady
Ptá se otec na třídní schůzce: "Je to pravda, že náš syn mívá originální nápady?""Ano," přisvědčuje učitel, "zejména v pravopise!"

Rezervovaný stůl
"Pane,"povídá číšník, "tenhle stůl je rezervován!""Dobře, tak si ho odneste a přineste mi sem jiný!"

Otázka při výslechu
"Můžete tu osobu popsat?""Byla střední postavy a měla plnovous.""Byl to muž nebo žena?"

Kolo
Faráře, jedoucího na neosvětleném kole, zastaví večer policista: "Je mi líto, ale musím vás potrestat stokorunou. Nebojíte se takhle jezdit?""Ne, se mnou jezdí Bůh!""Cože, dva na jednom neosvětleném kole? Tak to bude za dvě stovky!"

fčela
Přijde policajt za náčelníkem a říká:"Pane náčelníku, tady v tomhle hlášení máte chybu, tady máte napsáno fčela."Náčelník se podívá:"No, máte pravdu, má tam být včera."

Bitkař
Přijde asi 40-letý chlap do hospody a vytahuje se: "Jdu po ulici a najednou proti mě šest týpků. Všechny jsem je pobil a jednomu jsem takovou nakouřil, až mu z tašky slabikář vypadnul!"

List papíru
Proč má blondýnka s sebou v autě list papíru? - Protože řídí Audi A4.

SMS z dovolené
Blondýnka píše své matce sms z dovolené v Egyptě: "Je to tady nějaký divný, chlapi nejsou skoro vůbec oblečení, teplota venku je 32oC a já mám v notebooku už 2dny zamrzlí XP-čka a myš se sýra ještě nedotkla."